miércoles, 5 de mayo de 2010

Arrosseria Xàtiva, Barcelona

Les dues millors paella que he provat a Barcelona (a part de la meva, clar :-) son la del Botavara (plaça de la Barceloneta) i la de l'arrosseria Xàtiva. En aquest últim lloc tenen una carta d'arrossos impressionant, i jo vaig demanar res menys que "l'arròs amb costra amb carn, magre, pollastre, xoriço, pinyoner, botifarró, cigrons i ou". Tot un programa per un plat hyper-proteìnic però molt més fí que el que s'espera al llegir la llista d'ingredients. A part d'això no es un restaurant luxós, i es podria criticar algunes eleccions del personal, com la música d'ambient, dolenta, i l'ambientador, fastigós. Però això son coses que s'obliden, de veritat, amb un plat d'arròs amb crosta i una cullera de fusta.

Arrosseria Xàtiva,
C/ Torrent d'en Vidalet, 26
08012 Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario